Ikonisk Gumball 3000 bil stjålet og sat i brand


Af Henrik Hansen, den 19. oktober 2015

En af de ikoniske biler når man taler om Gumball 3000 er ikke blandt os mere. Den svenske Jon Olsson?s tidligere Audi RS6 DTM var i gang med en filmoptagelse i Amsterdam, da røvere truede den nuværende ejer Douwe Leitner og en kameramanden med skydevåben og stjal den enestående bil som der kun er fremstillet 1 eksemplar af.

Bilen blev senere på aftenen brugt i forbindelse med et røveri mod en tankstation og herefter sat i brand for at slette røvernes spor. En ildbrand som afslutter ringen, som Jon Olsson?s har brugt masser af timer med at udvikle, bygge samt køre i ved utallige lejligheder. Senest under dette års Gumball 3000 løb fra Stockholm til Las Vegas.

Bilen anslås til at have en værdi af næsten en halv million Euros. Den var designet i samarbejde med tidligere chefingeniør hos Koenigsegg Lars Tufvesson. Til fremstilling af karosseriet samt skiboksen blev der ikke sparet på karbon. Den over 900 hestes motor var opbygget af et hav af komponenter for at give den ekstreme ydeevne som ikke havde problemer med at runde de 300 km/t.


Relaterede artikler

Jon Olsson ankomst til København i Audi RS6 DTM ved Gumball 3000 2015 (Video)

Hør Jon Olsson hilsen til AmazingCars’ følgere før starten i København, Gumball 3000, 2015 


Jeg var én af de heldige som oplevede den nu ?afdøde? Audi RS6 DTM i København og kan om ikke andet glæde mig over at jeg gudskelov, nåede at opleve den smukke Audi inden dens triste og alt for hurtige afslutning som superbil.

Se flere billeder af Audi RS6 DTM under Gumball 3000 i København herunder