26 kvæstet efter voldsom Porsche 918 Spyder ulykke


Af Henrik Hansen, den 5. oktober 2015 (Foto: motoroids.com)

26 mennesker blev i går søndag kvæstet, heriblandt 5 kritisk, efter en Porsche 918 Spyder kørte galt og pløjede direkte gennem afspærringerne og videre ind i et hobetal af tilskuere ved et superbil arrangement på ferieøen Maltas International Lufthavn.

//

Det fremgår, at føreren mistede kontrollen over Porsche 918?eren, efter at have været en tur i græsrabatten. En talsmand for arrangørerne af begivenheden sagde efterfølgende, at ulykken ville blive undersøgt, for at fastslå om det var en køre- eller en funktionsfejl af bilen. Flere ambulancer, samt to helikopter, sørgede for at få bragt de alvorligste af de kvæstede til Mater Dei Hospital. Dem med mindre skader blev behandlet i Paola sundhedscenter.

En video af ulykken kan ses her, vi advarer om stærke scener.

Denne særlige Porsche 918 Spyder tilhører superbil opkøber Paul Bailey, hvis berømte hypercar trio (LaFerrari, McLaren P1 og Porsche 918 Spyder) var med på den årlige Paqpaqli Motor Show som blev afholdt i lufthavnen. Det er i øjeblikket ikke kendt, hvem som kørte bilen på ulykkestidspunktet. – Vore tanker går til dem, som er blevet berørt af denne tragiske hændelse.


Relaterede artikler