Cool Car Race fra København til Aalborg


Af Henrik Hansen, 20. juni 2015

Så stod den igen på luksusbiler i Danmark. Velgørenhedsløbet Cool Car Race afholdt deres årlige ræs denne weekend. Omkring 30 biler havde tilmeldt sig til start fredag den 19. juni ved Docken i København.

//

Kulturkajen Docken ved Nordhavnen lagde kulisse til dette års Cool Car Race start. Måske var det beliggenheden i ydre København eller måske blot det, at det var en fredag formiddag samt dårlig vejr, der var medvirkende til den ringe tilslutning af tilskuere skal være uvist. Men i forhold til starten i Aalborg sidste år, så var det helt sikkert en skuffelse for folkene bag racet. Håber at målstregen i hjembyen Aalborg trækker endnu flere mennesker til, for det har gutterne sørme fortjent.

Kort fortalt, så er Cool Car Race et drengerøvs løb; med undtagelse af 2 piger dette år, hvor det gælder om at vende ryggen til janteloven og samtidig inspirere andre til også at gå efter succes. Men formålet er også at samle penge ind til velgørende formål såsom foreningen ?Familier med kræftramte børn?.


Relaterede artikler


Som i de forgående løb, er det kun start- og mål-byen som kendes på forhånd og det gælder altså også deltagerne. I år er det Bilmagasinets chefredaktør Mikkel Thomsager som sender dem afsted enkeltvis og her ved starten får de først udleveret deres første destination. Men i skrivende stund, så er bilerne ankommet til Musikkens Hus i Aalborg og kan derfor afsløre, at kørerne på første etape skulle til Kiel i Tyskland. Herefter er de taget videre til den smukke tyske ø Sylt ved Vesterhavet. I dag lørdag, har de alle været en tur på Vandel Flyveplads, hvor de har været en del af et privat Kjeld Kirk event, hvor op imod 120 superbiler heriblandt Zenvo og Koenigsegg var repræsenteret. På Cool Car Race?s facebookside kan du blandt andet se en inside-video fra en Ferrari F12 Berlinetta-tur som rammer 300 km/t samt iværsætter og erhvervsmanden Mads Peter Veiby som giver sin Porsche Carrera GT fuld gas på Vandel Flyveplads.

Herunder kan du se stemningsbilleder fra starten i København