Gumball 3000 hysteri i Københavns gader


Af Henrik Hansen, 8. juni 2015

Gumball 3000 skabte atter ravage i indre by, da de besøgte København for tredje gang siden de lagde vejen forbi Tivoli tilbage i 2010. Rosenborg Slot dannede i år rammen for ankomsten af alle disse smukke biler.

Folk havde tidligt taget opstilling foran indgangen til Rosenborg Slot for ikke at gå glip af, at både se og høre de spektakulære superbiler. Og de skuffede ikke, altså hvis man godt kan li? et show med støj og god stemning fra de forskellige teams som ankom drypvis fra sen eftermiddag og helt hen til aftenskumringen. Dronningens berømte soldater havde trukket sig i baggrunden og gjort plads til de omkring 100 Gumball-biler som skulle ankomme 2. pinsedag.
//

Gumball 3000 2015 startede i år i Stockholm, for derefter at køre via Oslo, København, Amsterdam, San Francisco, Los Angeles med mål i Las Vegas med indlagte besøg hos bl.a. Koenigsegg


Relaterede artikler


For én som har fulgt Gumball 3000 i København de 2 gange tidligere, må jeg denne gange kaste lidt malurt i bægeret over udvalget af superbiler som kørte i Europa. Nuvel, 3 stk. Porsche 918 Spyder og en Ferrari F50 kan da godt få en til at juble. Meeeen, at snydes for en McLaren P1, en Koenigsegg og en Pagani Huayra

Se også den første video fra Gumball 3000 her!

Herunder er stemningsbilleder fra ankomsten til København samt en yderst tam start tirsdag morgen.

Se endnu flere stemningsbilleder i galleriet her!