Bendtner’s op-, ned- og køreturer


Af Henrik Hansen, den 10. marts 2013

Effekten af, når man er topspiller og kan begå sig i nogle af Europas største fodboldklubber, hvor lønninger ikke er noget problem. Så har man også råd til at køre i dejlige luksusbiler. Nicklas Bendtner er ingen undtagelse.

En bil,som han er set køre i ved flere lejligheder er hans sølvgrå Mercedes-Benz SLS AMG. En vild og lækker luksus bil som har de velkendte mågevingedøre. Den 1,3 meter høje bil, der godt kan være en udfordring at bestige, når man som Nicklas Bendtner er 1,93 meter, kom i produktion i 2010 og i Danmark skulle man ryste op med 3,8 millioner kroner for at få fingrene i den. Men for alle de mange penge, får man også en fuldblodsbil som kan tage konkurrencen med de helt store bilmærker. Mercedes-Benz SLS AMG har en 6,3 liters V8 motor med 570 HK og en tophastighed på hele 317 km/t, den berømte måleenhed 0 ? 100 km/t, behøver SLS?eren kun 3,8 sekunder om at nå.

 

Nicklas Bendtner er også tidligere set køre den smukke engelske Aston Martin DBS coupe som ser nogenlunde ud som billedet herover. Om den stadigvæk står i hans garage må stå lidt i det uvisse. For som nogen sikkert kan huske havde Nicklas Bendtner sammen med sin Aston Martin i september 2009 et mindre heldigt møde med et træ på vej til træning. Hans Aston Martin led en ?smule? overlast. Nicklas Bendtner selv, kunne heldigvis efter soloulykken mirakuløst selv stige ud af bilen med kun få hudafskrabninger til følge. Allerede på det tidspunkt var der sarkastiske undertoner hos pressen. Overskriften lød ?I?ve Bendt my car? hvilket oversat betyder i retning af ?Jeg har bøjet min bil?.

 

En bil som Nicklas Bendtner også fornyelig er set kører i, er denne lækre sorte Porsche 911 Turbo Cabriolet.

Den nu 25-årige Nicklas Bendtner med kælenavnet ?Big Ben? er sikkert den danske fodboldspiller som har den højeste løn, men han er sikkert også den danske fodboldspiller som trækker flest dårlige overskrifter med sig. I de sidste par uger har Nicklas Bendtner gjort det igen, en sen nattetime sidste lørdag stoppede politiet Hr. Bendtner i en Mercedes ML 350 Bluetec SUV fra 2012, her viste det sig at han ikke havde et gyldigt kørekort. Han havde kørt mod færdselsretningen, som sikkert kan undskyldes med at hans kørekort er erhvervet i England og ydermere havde han indtaget langt over 8 genstande, hvilket gav en promille på 1,75.

I tirsdag faldt der en lyndom for den våde weekend eskapade. Dommeren takserede spirituskørslen med 3 år uden kørekort og en kæmpebøde på 842.000,-. Nicklas Bendtner modtog dommen og udtalt efter retsmødet at dette havde været den værste dag i hans liv. Men mon ikke at han også skal stå skoleret for flere af hans arbejdsgivere, deriblandt Juventus F.C., hvor han p.t. er udlejet til. Engelske Arsenal er stadigvæk dem som har kontrakt med ham indtil sommeren 2014, har sikkert også et par borgerlige ord at tilføje til domsafsigelsen.

Nicklas Bendtner har tidligere domme for færdselsovertrædelser. Blandt andet blev han i maj 2012 stoppet af engelsk politi i sin Audi Q7, og her viste det sig at han ikke havde papirerne i orden. Bilen var ikke indregistreret og han havde ikke et gyldigt kørekort. Dengang kostede det ham en bøde på omkring kr. 45.000,-

Tilbage i 2011 var den også gal, her blev han i december måned frakendt kørekortet i 56 dage for overtrædelse af fartgrænserne. Han var blevet stoppet af politiet i sin Porsche 911 med 165 km/t, hvor man kun måtte køre 110 km/t.

Når man tænker på alle disse dårlige overskrifter, som Nicklas Bendtner har ført med sig. Så er der en vis sammenhæng, der er i alle sagerne blandet luksusbiler ind i og bilerne er alle nogen man skal have en vis rutine i at føre, så morallen i denne artikel er, bør man vægte erfaringen og hermed alderen ind ved erhvervelse af disse lækre superbiler og i sidste tilfælde en alkolås.