Uerstattelige superbiler i Biler i Bella


Af Henrik Hansen, 14. marts 2013

Biler i Bella byder i år publikum på buldrende motorlyd og nye synsindtryk af skelsættende og uerstattelige superbiler fra de sidste 25 år fra højtplacerede tribuner.

En af publikumsattraktionerne på biludstillingen Biler i Bella fra d. 21.-24. marts bliver det store show, Superbilernes DNA. Og for de besøgende bliver det en ny måde at opleve biler på. En række skelsættende og til dels uerstattelige superbiler fra de sidste 25 år kommer en ad gangen kørende ind på scenen, mens publikum får det optimale lyd- og synsmæssige oplevelsesindtryk fra højtplacerede tribuner.

Deltag i konkurrencen om 2 billetter til Biler i Bella 2013

“Netop superbiler fortjener med deres skulpturerede, tredimensionale udtryk at blive set fra en højere position, og derfor er publikum placeret højt,” udtaler udstillingschef Søren Lindquist. Bella Center og fortsætter “Somme tider kan man være heldig at se sjældne biler stående bag snore på en biludstilling, men her giver vi de besøgende den totale sanseoplevelse i form af buldrende motorlyd og anderledes synsindtryk fra kørende superbiler,”

Chefredaktør Mikkel Thomsager fra Bil Magasinet, også kendt som speaker ved Copenhagen Historic Grand Prix, præsenterer Superbilernes DNA i et show, der varer en halv time, henholdsvis én gang torsdag, én gang fredag samt tre gange både lørdag og søndag.

Den aktuelle liste over de biler, publikum kan opleve på Superbilerns DNA, er:
Ferrari F40 (1987), verdens dengang hurtigste masseproducerede bil.
Honda NSX (1990), Hondas supersportsvogn, som skulle tage kampen op mod Ferrari.
Lamborghini Diablo (1990), superbilen som den danske motorjournalist Christian Frost målte til en topfart på 321 km/t ? om natten.
Dodge Viper (1997), superbil “the American way” baseret på en V10-
lastbilmotor.
Porsche Carrera GT (2004), Porsches ultimative centermotorsportsvogn.
Nissan Skyline GT-R (2010), den firehjulstrukne japanske powerdrifter, der indgød europæerne respekt.
Zenvo ST1 (2010), dansk hypersportscar med en topfart begrænset til 375 km/t (ja, begrænset!)

Læs mere om Biler i Bella 2013 her!