Mr. Bean involveret i Englands dyreste bilreparation


I sin rolle som Mr. Bean kørte Rowan Atkinson som regel rundt i en Mini, men privat har skuespilleren en langt dyrere smag når det gælder biler. Han er kendt for at være meget bilinteresseret og når man er god for flere hundrede millioner kroner, burde der være en chance for at kunne udleve sine bildrømme.

Blandt hans mange biler, er han den lykkelige ejer af en McLaren F1, som han havde købt tilbage i 1997 for omkring 6 millioner kroner.

Desværre for ham, mistede han i august 2011 kontrollen med denne krævende bil og kolliderede med et vejtræ, som medførte at bilen pådrog sig flere store skader, blandt andet bilens 6,1 liters V12 motor blev slynget flere meter hen ad vejen.

Nu cirka halvandet år efter ulykken, er det lykkedes for McLaren-eksperterne at samle stumperne sammen fra vraget og igen fået den til at ligne den superbil som den er kendt for. Prisen på reparationen er løbet op i en regning på kr. 7.870.000,- hvilket er den dyreste bilreparation udført i England. Næst dyreste var “kun” på en tredjedel, nemlig 2,6 millioner kroner.

Herunder ses et eksemplar af den smukke McLaren F1 i hel stand

Da der kun er bygget 64 eksemplarer af McLaren F1’eren, gør det den også til en verdens mest eftertragtede gadebiler. Måske er det også grunden til at denne ikke blot skrottes, men bygges op igen og forhåbentlig ikke igen.

Man må også formode, at Rowan Atkinson havde forsikringen i orden, men han skal nok ikke forvente en større tilbagebetaling af bonus i år.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *