TIPS !


Easystrap – Sikkertransport uden skrammer

Easystrap giver dig mange muligheder for at løse transport opgaver på en nem og sikker måde. Let at montere, rengøre samt opbevare. Easystrap holder dine ting på plads i og på bilen, i båden og på campingvognen. Easystrap er et danskproduceret produkt som gør din hverdag nemmere.


NanoGrip til mobilen eller lign.

En smart lille unik skridsikker måtte som er fremstillet i polymer silikone, med en fantastisk klæbeevne overflade. Nu kan du lægge din mobiltelefon, nøgler og lign. uden af effekterne falder på gulvet selv ved hårde opbremsninger og sving. Prisen for en NanoGrip er kr. 75,- (Gratis forsendelse)


Vinduesskraberen

I denne vintertid kan anbefales, at have en vinduesskraber liggende i bagagerummet. Den fås i mange varianter og prisklasser. Den jeg anvender er købt i Jysk og kostede kun kr. 10,- og har hjulpet meget i denne sne og slud årstid.