Følg med i alle årets Bilevents

En sorgens dag i Monaco

Burning Ferrari F40 in MonacoDatoen Tirsdag den 18. februar 2020 vil fremover blive husket som en sorgens dag. Som den sande bilentusiast jeg er, måtte jeg også fælde en lille tårer ved synet og nyheden om at en af de mest ikoniske superbiler, en Ferrari F40 udbrændte i en gade i superbilerne hovedstad Monaco – Og hvis jeg ikke husker helt forkert, udspænder dramaet sig ganske få hundrede meter fra Ferrari’s butik i Monaco. (Foto: IG @passion_car_rs)

Burned Ferrari F40 in MonacoJeg var gudskelov så heldig at se samt forevige den smukke Ferrari F40 i en video tilbage i sommeren ‘17 inden den nu kun er et stykke historie. (Foto:turboandstance.net)

Se min lille hyldest til den smukke F40 i videoen 💔

Fakta: Ferrari F40’eren blev produceret i 1.311 eksemplarer i perioden 1987 til 1996 og hvis man er så heldig at finde en til salg, er prisniveauet i øjeblikket omkring de 10-11 millioner danske kroner uden afgift. En pris som højst sandsynligt vil stige markant de kommende årtier.

Se også den vildsomme brand i denne video 👇

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg med i alle årets Bilevents