Kom alt for sent til mit planlagte event

Gik efter en hurtig bil – Så crazy er den nye patruljevogn Down Under

Det danske politi vælger ofte det sikre valg af politibil. Senest da man indslusede den tyske Volkswagen Touran til styrken. Men kunne det ikke være lidt sjovere, at se dansk politi kopiere det australske valg af patruljevogne? – Kom med dit indspark til debatten i kommentarfeltet 👍(foto: Motoring.com.au)

Delstaten Queensland har nemlig kigget på det koreanske bilmærke Kia og indkøbt 50 stk af sportsmodellen Stinger som senere skal op på 200 stk, når man har udskiftet hele Queenslands politibil-vognpark. 

Det er betjentene fra Queensland som selv har godkendt den voldsomme Kia Stinger som med en 3,3 liters Twin-turbo V6 motor har hele 370 hestekræfter. Topfarten er 270 km/t og med en acceleration fra 0 – 100 km/t på 4,9 sekunder, følger Stingeren de fleste normale biler til dørs.

Det er helt klart en stor handel for det australske politi, men Kia i Australian klapper også i hænderne af den store handel som måske kan sætte gang i salget af Stinger-modellen på verdensplan. 

Kia i Danmark har haft nogle startvanskeligheder ved at få solgt den flotte Stinger-model på det danske marked – Men et positivt fremstød som dette samt en aftale med det danske politi, kunne måske få tvivlerne ud og busken og hen i den lokale Kia forhandler – Hvad synes Du om den nye Kia Stinger? 

Noget som de australske beslutningstagere har kigget på, er måske garantiordning fra Kia. 7 års garanti og 7 års servicekontrakt og en stykpris på kun $49.000 (omregnet ca. 310.000 kroner).

Bliver du også fristet af denne nye lækre Stinger fra Kia er startprisen kr 613.000,- for den mindste af modellerne, men foretrækker du den samme model som det australske politi har valgt, så lyder startprisen dog på kr 824.000,-

Se den lækre Kia Stinger vise tænder i videoen herunder 

1 kommentar

  • Thomas

    Den er vildt fed, men det er da også en vild pris!! Men helt klart fedt initiativ 💪💪

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom alt for sent til mit planlagte event