Xtra Dagens Spot - Dodge Challenger SRT

Paven får sin egen specielle Lamborghini

Paven_lamborghini_1Lamborghini har foræret pave Francis en meget speciel Huracán, som blev skabt specielt til hans hellighed. Bilen er den baghjuls-trukne version af Huracan’en og den er blevet stærkt modificeret af “Ad Personam”, som er Lamborghini’s tilpasningsafdeling. Ad Personam har færdiglavet superbilen i Bianco Monocerus (hvid) med Giallo Tiberino (gule) striber, som en hyldest til Vatikanstaten.

Paven_lamborghini_2Pave Francis kommer nok ikke selv til at køre i den smukke Lamborghini – Superbilen som paven har signeret og velsignet skal i stedet bortauktioneres ved næste års RM Sotheby’s den 12 maj 2018. Indtægten ved auktionen for den smukke Lamborghini Huracán, skal videregives til at genopbygge det kristne samfund i Irak efter den massive ødelæggelse af islamisk stat. (Se flere billeder af den smukke Huracán nederst i indlægget)


Har du aldrig været i Vatikanstaten, så kan du nemt bestille billetterne via Momondo – Se mere HER!


  Se flere billeder af Lamborghini’s gave til Pave Francis herunder.

Paven_lamborghini_3Paven_lamborghini_4Paven_lamborghini_5Paven_lamborghini_6Paven_lamborghini_7Paven_lamborghini_8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xtra Dagens Spot - Dodge Challenger SRT