Dining Week 2017 - Horizon at Hilton

Pagani Huayra smider toppen

Pagani Huayra Roadster_1Så er der gode nyheder for alle med trangen til smukke biler uden tag. Pagani har nemlig lige smidt bomben efter længere tid med rygter – Pagani’s model Huayra har nemlig smidt toppen og det er de egentligt sluppet rimeligt godt fra – Men bedøm selv de billeder som er tilgængelige fra Pagani.com

Pagani Huayra Roadster_2Den ligner meget basis-modellen, altså coupéen – Men alligevel har man fået lidt ændringer tilført den smukke bil. Fronten og siden har fået et facelift, mens motoren er præcis den samme som i coupéen. Se mere HER!

Pagani Huayra Roadster_3Den vil kun blive fremstillet i 100 eksemplarer altså ligesom coupé-modellen og alle 100 er forhåndssolgt som der er kutyme med disse hyperbiler. Pris: 17 millioner kroner uden afgift.

Se videoen som Anders, sendte ind af 2 smukke Pagani Huayra i Dubai med top i linket herunder.

To Pagani Huayra side by side

Pagani Huayra Roadster_4Pagani Huayra Roadster_5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dining Week 2017 - Horizon at Hilton