• Morten Brian
  • Søren Hald
  • Rasmus Holmgaard
  • Søren Juliussen
  • Styrk Nu
  • AmazingCars
  • ···
En sindssyg weekend kulminerede med en tur i en Lamborghin Huracán LP610-4

5 stjerner til Tesla S i crashtest

Af Henrik Hansen, 10. november 2014

Er du en af dem som går op i at sikkerheden er meget vigtig når du køber bil, så er der godt nyt til dig som enten har planer eller måske allerede har købt en Tesla Model S.

I en helt ny crash test som er udført af den fælleseuropæiske crashtest-organisation Euro NCAP, har de netop givet den populære Tesla Model S, 5 stjerner ud af 5 mulige.
//
Selve resultatet fra crash testen, har været ventet med spænding blandt alle i bilbranchen. Bilen er som bekendt næsten udelukkende fremstillet af aluminium og har ikke som andre biler, en stor motor til at tage fra, når bilen møder muren i crash testen.

Men man må sige, at alle bekymringerne har været ubegrundet, Tesla S bestod testen med stor overlegenhed. Dog skal nævnes, at Tesla?en svageste side i testen, var den beskyttelse som skal sikre at fodgængere også kommer helskindet fra et møde med den amerikanske elbil.

FDM udtaler på bagrund af crach testen, at ?Elbilen Model S fremviser et generelt højt sikkerhedsniveau med kun få skønhedsfejl. Fraværet af et automatisk nødbremseanlæg er dog et alvorligt minus i denne klasse.?


Relateret artikler

Se de nye insider billeder af den nye Tesla Model S Performance


Herunder kan du se billeder at Tesla’er som ikke har ramt muren endnu.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

En sindssyg weekend kulminerede med en tur i en Lamborghin Huracán LP610-4