Har du fundet julegaven til din mand?

Sort Bentley Continental GT på Sjællandsringen

Af

Den nye 4-hjulstrukket Bentley Continentinal GT er en 2 dørs coupe, dér kan erhverves i 2 versioner, en med en 4,0 liters V8 motor med 500 HK, og en med en 6,0 liters W12 motor med 552 HK. På trods af sine næsten 2.400 kg kan begge modeller accelerere fra 0 – 100 km/t på ca. 5 sekunder. Topfarten er opgivet på henholdsvis 290 km/t for V8’eren og 318 km/t for W12’eren

Forventelig er det lidt af en benzinsluger, W12’eren er opgivet til at køre omkring 6 km/l, hvilket vil sige, at med de høje benzinpriser pt., så vil en tur fra København til Odense og retur koste i omegnen af kr. 750,-.

Men jeg er sikker på, at det er småpenge i forhold til, hvad den koster fra ny, har nemlig lige set en Bentley Continentinal GT til salg på Bilbasen.dk for den nette sum af kr. 3.945.000,- uden levering.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du fundet julegaven til din mand?