Har du fundet julegaven til din mand?


Af Henrik Hansen, søndag 16. december 2012.

Her er den perfekte julegave til manden som har benzin i blodet, men altid får bløde pakker.

Hos firmaet Oplevelsesgaver.dk, kan din mand få en tur i en Lamborghini Gallardo eller en Ferrari F430 til en pris, der starter ved kr. 575,- for 15 minutter som passager. Men betaler du kr. 849,- har han muligheden for at skifte passagersædet ud med førersædet i 10 minutter. Herefter er det kun pengepungen, som sætter grænsen for, hvor længe nydelsen af turen skal vare, et par eksempler følger her.

  • For kr. 1.579,- får man ½ time heraf 20 minutter bag rattet.
  • 1 time i bilen heraf 45 minutter som chauffør koster kr. 2.899,-
  • Har du kr. 18.999,- kan han være flot kørende i en halv dag, heraf de 3 timer bag rattet.

Er han mere til fart og tempo, så tilbyder Oplevelsesgaver.dk muligheden for et gavekort til at blive Ferrarikører for en dag, prisen er da kr. 5.600,- men så får han også chancen, for at prøve kræfter med en Ferrari F360 helt alene. Hvad tror du, at han vil sige til, at sidde bag rattet og fyre den af med 0-100 km/t på 4 sekunder. Dette arrangement foregår på Sjællandsringen og alt foregår med professionelle instruktører og racerkører.

Se endnu flere motor-action muligheder fra Oplevelsesgaver.dk her!

Næste udbyder er Smartbox.dk

som faktisk ikke har så stort et udbud, men de kan tilbyde samme tur i en Ferrari eller en Lamborghini som Oplevelsesgaver.dk, men til en pris af kr. 1.099,- til gengæld får man 5 minutter mere bag rattet, altså 15 minutter. Efter turen får man et billede til scrapbogen af sig selv og bilen samt et USB-stik med en HD film fra turen. Så kan han jo prale lidt overfor vennerne.

Se andre muligheder hos Smartbox.dk her!

Den sidste udbyder, som vi lige vender her, er Bellevueboxen.dk

her udbydes også en Ferrari- eller Lamborghinicruise med 15 minutter bag rattet incl. skifte til kr. 699,- det vil sige, at turen foregår sammen med andre gavekortindehavere. Hos Bellevueboxen.dk er det desværre kun på udvalgte datoer, at gavekortet kan anvendes. Så der kan være begrænsninger ved planlægningen.

Ønsker du at give din mand en længere oplevelse i en Ferrari F360 Spider med Bellevueboxen.dk, kan du for en pris af kr. 2.499,- få 50 minutter, heraf de 45 minutter bag rattet.

Du kan se flere gavekortmuligheder til Bellevueboxen.dk her!

Så der er rigeligt med muligheder for, at manden kan udleve sin drengedrøm, uden at investere flere millioner i hans yndlings sportsvogn.

Håber han får lige den julegave, som han altid har ønsket sig.

Glædelig jul.