Mini MINI træf i Lynge Bio


Mini MINI træf i Lynge Bio

På den sidste dag i maj havde vi fået en invitation til at se Top Gun 2: Maverick i Lynge Drive In Bio – Invitationen kom fra Jan Nygaard og gjaldt skam ikke kun hustruen og jeg, men også et større antal MINI Cooper-ejere, men er i tvivl og jeg skal kalde det et mini MINI træf eller et stort Mini træf. Jeg fik ikke talt efter hvor mange der var mødt op, men man kan vist roligt sige, at ‘regel nr. 1’ ikke kunne undgås denne hyggelige aften. (‘Regel nr. 1’ er en intern joke blandt MINI Cooper folket, hvor en parkering ved siden af en anden MINI Cooper kaldes, godt gættet: ‘Regel nr 1’). Som MINI-ejer, var det én helt forrygende oplevelse, at se det store antal MINI’er køre ind for at parkere på pladsen foran det store hvide lærred hos Lynge Drive In Bio.

Som skrevet, var det et arrangement sat i værk af MINI som jo er en del af Jan Nygaard, med budskabet “Life With MINI”, hvor man fejrer livet og oplevelserne sammen, fordi man har valgt at købe en af de fedeste familiebiler med gode køreegenskaber og komfort 👉 MINI’en

Filmen var der intet at sætte en finger på, det var nemlig en længe ventet biograffilm som havde alt det som jeg ønskede af efterfølgeren til Top Gun-klassikeren fra 1986 med Tom Cruise i hovedrollen – Den får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og kan klart anbefales herfra.

👉 SE SHORTS VIDEO HER!

Og der skal selvfølgelig også rettes en stor tak til MINI TEAM – Jan Nygaard AS for et fantastisk arrangement med popcorn og hele baduljen 😊 (Se det lille billedgalleri herunder)