Når vi af og til tager turen til Tyskland, så kan I godt være sikker på, at vi lige har Googlet om der ligger en Block House i den pågældende by.
For så er vi 100% sikker på, at vores måltid kommer til at blive en god og mør bøf med fantastisk tilbehør. Og den smager lige godt og ens om du sidder i Berlin eller Westerland på Sylt som vi gjorde i begge tilfælde i vores sommerferie.
Maden og konceptet kan vi nok nærmest finde hos Jensen Bøfhus. Men i modsætning til den danske model, som i øvrigt godt kunne lære lidt af den tyske pendent, så er kødkvalitet samt konceptet 1000 gange bedre, altså efter min mening.
Menuen som jeg altid vælger, og som garanteret i nogle folks øjne virker lidt konservativ, er en Mr. Rumpsteak, hvor jeg udskifter den bagte kartoffel med pommesfrites og får deres lækre og unikke smørristet brød og noget af det bedste ved det hele er, at salaten som følger med menuen tilberedes af personalet og kun personalet. Som ekstra tilbehør skal der altid bestilles pebersauce, for desværre kender de slet ikke til en af de vigtigste grundsten i madlavningen, nemlig bearnaisesauce. Men okay, man kan ikke få det hele 😜
Min bedre halvdel vælger også lige så konservativt, nemlig en Mrs. Rumpsteak, hun er dog stor tilhænger af den bagte kartoffel.
Vi plejer normalt ikke at bestille dessert, men da turen gik forbi Berlin i år, var det lidt plads i den anden mave til er stykke lun apfelstrudel med vanilje is, uhmmmm (ved nærlæsning af menukortet, ser det ud til, at man har fjernet denne lækre dessert)
Så en klar anbefaling til næste gang i måske er en tur i Tyskland og er sulten efter en god bøf – Så skal I altså besøge én Block House restaurant👍