Vild Moslar Raptor GTR med 838 hestekræfter


Foto: Kolja Ringsted

Tilbage i 2012 blev denne Moslar Raptor GTR #001 eneste eksemplar som blev produceret og udviklet i samarbejde med amerikanske bilproducent Supercar Engineering. Det må være én af de vildeste gaderacere med hele 838 hestekræfter leveret fra en 7,0 liters V8 motor. Topfarten er opgivet til 386 km/t og de 0-100 km/t klares på søle 2,8 sekunder og allerede dengang havde den en prisseddel på 4,3 millioner kroner hvis den skulle erhverves.

Tilbage i 2012 var en af vores trofaste følgere Kolja Ringsted så heldig, at vilddyret løb bilen tør for benzin foran hans hus i et i LA (man kan lige skimte den røde benzindunk bag hende), hvorved han kunne forene bilen sammen med ejer, sangerinde Abbey Cubey. 

Forhåbentlig fik Kolja samtidig muligheden for at se Abbey Cubey’s Moslar Raptor GTR’en kører væk på samme vis som i hendes musikvideo – Se den herunder.

Har du også en spændende eller sjov historie som du gerne vil dele her – Så skal du være så velkommen til at indsende historien og gerne med billeder til: henrik@amazingcars.dk 👍

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.