Indiske milliardær har bygget sit eget Hvide Hus oven på skyskraber


Foto: Wonderfulengineering.com

Bangalore i Indien er hjemsted for en af ​​de mest luksuriøse og over-the-top luksuriøse palæer, der nogensinde er bygget i verden. Det er en kopi af ​​Det Hvide Hus, som han har fået bygget oven på en skyskraber. Palæet tilhører Vijay Mallya, der er formand for United Breweries Group og altid har været blandt Indiens mest flamboyante tycoons! 

Foto: Wonderfulengineering.com

Vijay Mallya annoncerede tilbage i 2010 hans planer om at få bygget et palæ som ville være en kopi af Det Hvide Hus. Dette blev ikke modtaget specielt godt, men han lod ikke det forhindre ham i at fortsætte byggeriet af sit drømmehus. Palæet, som er placeret oven på Kingfisher Tower, var stadig under opførelse i 2016, da økonomiske trængsler ramte ham. Dette førte i sidste ende til at Vijay Mallya må flygte til Storbritannien.

Foto: Wonderfulengineering.com

Vijay Mallyas ‘himmelhytte’ ligger på 33. og 34. etage ovenpå Kingfisher Tower og er på 40.000 kvadratmeter. Det skulle have en vinkælder, indendørs opvarmet pool, udendørs infinity-pool, salon og spa, fitnesscenter og en helikopterlandingsplads på taget. Det forbliver imidlertid uvist, hvor meget af det som egentligt er gennemført. Bygningen ser nemlig færdig ud på afstand, men ved et nærmere kig afslører det, at mange af de fine detaljer stadig mangler.

Foto: Wonderfulengineering.com

Vijay Mallya som er søn af United Breweries Group-grundlægger Vittal Mallya. Han flygtede i marts 2016, da långivere og efterforskningsagenturer lukkede ned for ham. Det siges, at han lånte enorme beløb som han aldrig har betalt tilbage. Han har nægtet alle anklager. Indien har ligeledes forsøgt uden held, at få ham udleveret fra Storbritannien til retsforfølgelse i sit hjemland.

Den indiske regering vil i en retsag forsøge at inddrive gælden til kreditorerne ved et salg af “The White House”.

Himmelpalæ’et er udviklet i samarbejde med Prestige Estates og er stadig ufuldstændig indtil videre. Om den indiske version af det Hvide Hus nogensinde bliver beboet af Vijay Mallya er stadigvæk langtfra tænkelig.