Top 10 – Bedste Super GT’s 2019


Top 10 bedste GT 2019Den moderne ‘Super-GT’ har arvet det bedste og mest raffineret fra det seneste århundreds sportsvogns-fremstilling, med motorer placeret foran for at give mest mulig kabineplads samt baghjulstræk som disse ikoner af ’Grand Tourer’ Alfa Romeo 8C, Jaguar E-Type, Aston Martin DB4, Ferrari 250 og Mercedes-Benz 300 SL ’mågevinge’. Alle disse ikoner har bevist deres værd som GT’ere.

Disse biler er som bekendt idylliske, hurtige – Men ofte også langt mere behagelige til de længere ture. Og hvor bagagepladsen er væsentlig bedre, og der som regel også er plads til et par mere på bagsædet. Men som hovedregel er det en forklædt ”sportsvogn”, med limousine-luksusindretning. Se Top 10-listen, som AutoCar synes den skal se ud. (Fotos lånt af Autocar)

Se hele Top 10 listen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *