Top 10 – Lækreste Superluksus biler 2019 #3


Nummer 3 på listen er Mercedes-Maybach S650

S650 er måske en af de mest respekterede og beundrede limousineserier i verden

Desværre magtede Maybach ikke at stå helt på egne ben, men med Mercedes overtagelse tilbage i 60’erne har Maybach Ikonet levet videre.

S650 er Mercedes absolute topmodel og bør anses som en værdig konkurrent til Rolls-Royce og Bentley. Udstyret med en 6,0 liters V12’er med 630 hk og de 20” specielle Maybach-fælge samt forlygter med indbyggede Swarowski-sten.

For at gøre oplevelsen endnu større, får ejeren ved levering et specielt vævet bilcover med diamantindlæg og et Maybach-emblem – Samtidig fik den nye Maybach-ejer en nøglering med samme læder og farve, som er brugt i kabinen, og et emblem, som er nummereret og underskrevet af Mercedes-bossen, dr. Dieter Zetsche

Se nummer 2 på listen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *