TOP 10 – Bedste SUV’s 2019


Land Rover Discovery Sport på top 10 over bedste SUV 2019Flere bilproducenter hævder, at de laver den bedste familie-SUV, men engelske Autocar har nu lavet en Top 10-liste som en gang for alle gør op med dette.
Listen domineres af de bilmærker som også er nogen af dem som vi kender som de bedste familiebiler når det gælder almindelig hverdagskørsel, kørsel under vinterlige forhold, terrænkørsel, bugsering samt længere motorvejsture.

Mange bilproducenter har fået øjnene op for det stigende marked af kunder som efterspørger en SUV. Derfor kan man også næsten se at salgsstrategierne målrettet går efter at fange forbrugerne til at vælge netop deres stil, sikkerhed og ofte for at få plads til syv passagerer.

Se Autocar’s forslag til en Top 10 af bedste SUV’s 2019

Alle fotos er lånt af AutoCar (klik på pilen for at se hele Top 10 listen)

Til nummer 10 på listen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *