Bæredygtig barberskraber fra Bulldog


Bulldog barberskraber

Reklame for Bulldog |

Flere og flere danskere går op i bæredygtighed og når man kigger på de fleste barberskrabere som vi smider i indkøbskurven ved vores dagligvarehandel, er langt de fleste af dem fremstillet i plast. Dette er jo som bekendt temmelig kedeligt og yt, når man snakker miljø.

Bulldog barberskrabereMen det har det nye produkt Bulldog gjort op med og har nu sørget for at bæredygtighed og miljø går hånd i hånd, så du med god samvittighed kan handle denne barberskraber samt de tilhørende mandeprodukter såsom Shave Gel, After Shave Balm og Face Scrub fra virksomheden. 

Bulldog barberskraber på pladsFunktionen er den samme som alle de andre gode skrabere på markedet og dog, når du står foran spejlet på badeværelset og er klar til at fjerne den uønskede skægvækst, så kan jeg godt mærke at Bulldog har tænkt over kvaliteten af udformningen. Håndtaget som er fremstillet af bambus, ligger nemlig perfekt i min hånd og giver mig god håndtering af barberhovedet med de 5 skarpe barberblade.

Bulldog barbergrej på hylderne i MatasEn anden finesse ved Bulldogs barberskrabere, som får mig til at føle at jeg er med på grønne bølge, er funktionen med en smørestrimmel af aleo vera over de 5 hærdet knivblade samt at emballage er fremstillet af 100% genbrugsmaterialer.

Bulldog barberskraberBulldog fik sit indtog på det danske marked tilbage i februar måned og forhandles kun af Matas og på Matas.dk – Prisen for denne lækre barberskraber med 2 barberblade ligger på kr 169,- og en lille bonus info til jer som er hardcore miljøforkæmpere, så sælges alle mandeprodukterne i emballage fremstillet af sukkerrørplastik, hvilket er med til at reducere udledningen af CO2.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *