Bentley tilbage som verdens hurtigste SUV’er


Bentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley har flyttet sin kærlighed for “POWER” til SUV-segmentet. I sidste uge afslørede det britiske luksusmærke Bentley deres nyeste Bentayga Speed, som nu påstås, at være den nye indehaver af titlen som verdens hurtigste SUV. (Foto: www.bentleymotors.com)

Bentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley siger, at denne ultra-luksus SUV’er klokker en topfart på 306 km/t, dette skulle være 1 km/t hurtigere end den tidligere indehaver af rekorden Lamborghini Urus, Urus kommer dog hurtigere ud af starthullerne. Den præsterer en tid på 3,6-sekunder når de 0 – 100 km/t skal klares, mens Bentley’s Bentayga Speed kun magter det på 3,9 sekunder. De mange kræfter kommer fra en forbedret version af 6.0-liters W-12 som vi kender fra de øvrige Bentayga’s; Den har nu fået 626 hestekræfter med et drejningsmoment på 664 Nm, hvilket er en stigning på 26 hk.

Bentley Bentayga Speed igen verden hurtigste SUVMed ganske små virkemidler har ingeniørerne hos Bentley forbedret Bentayga’ens ”Sport Mode” som er blevet re-kalibreret for at forbedre responsen fra W12-motoren og dens otte-trins automatgear, såvel som affjedringen og Bentley Dynamic Ride har givet den en mere dynamisk og engagerende kørsel. 4-hjulstræk er standard, og den lange udstyrsliste inkluder de voluminøse keramiske bremser.

Bentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentayga Speed passer fuldstændig ind i familien Bentley Speed. Med de indfarvet sideskørter samt for og bag kofangere giver det et perfekt samspil til de mørk tonet forlygter, og baglygter samt den flotte frontgrill. En hækspoiler er monteret for at give et mere sporty udseende og køberne vil kunne vælge mellem tre finishs til de unikke 22″, 10-eget fælge: sølv, en mørkere farvetone eller i sort.

Bentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVInteriøret matcher de sportslige vibes, der findes udenfor. Bentley Bentayga Speed bliver nemlig den første variant med Alcantara trim – Altså lige som en Porsche GT2 RS. Og skulle kunderne senere hen beslutter sig for at skifte til læder i luksusbilen, byttes de ud helt uden ekstra omkostninger. Kunderne kan samtidig vælge at få Bentley’s vinger broderet i nakkestøtterne, selvom Bentayga Speed’en selvfølgelig har “Speed”-logoet broderet som standard.

Bentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVVi kommer til at lære meget mere om den nye Bentayga Speed, når den får sin debut under 2019 Geneva Motor Show i næste måned. Bentley har ikke afsløret, hvor meget den hurtige SUV vil komme til at koste, men den kommer i hvert fald ud i handel senere på året. Og mon ikke den vil kunne ses “Live” hos Bentley Copenhagen.

Se flere lækre billeder af den flotte Bentayga Speed herunder

Bentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUVBentley Bentayga Speed, igen verdens hurtigste SUV

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *