Fire Ferrari’er smadret af ung bilist


Tilbage i december under sit arbejde som bud falder en 20-årige mand i søvn bag rattet i sin mors 4-hjulstrukne Mitsubishi og kører op i 4 holdende Ferrarier som resultere i skader på omkring 4,4 millioner kroner. (Kilde: TheSun.co.uk)

Ung mand smadre 4 Ferrarier Den uheldige unge mand som til dagligt kører som bud for sin mor, har udtalt at han var faldet i søvn og derfor ikke havde set de 4 superbiler som var på vej på en hyggetur ved Taipei City i det nordlige Taiwan.

Ung mand smadre 4 FerrarierDet har vist sig at den stakkels mand ikke var forsikret da uheldet skete, hvilket altså sætter ham i den kedelig situation at han selv må til lommerne for at betale for skaderne på de tre Ferrari 488’ere samt den ene Ferrari F12 Berlinetta. 

Ung mand smadre 4 FerrarierSocialforvaltningen i hans hjemby har dog grundet sagens voldsomme økonomiske omfang ladet sig påvirke til at hjælpe med at få doneret penge til hjælp for at betale for skaderne. 

Ung mand smadre 4 FerrarierDer er indtil dato indbetalt donationer på omkring 1.1 million kroner, hvilket selvfølgelig betyder at den unge mand stadig mangler at indbetale det der svare til 3,3 millioner kroner til de taiwanske forsikringsselskaber. Han har iøvrigt lovet, at han vil tage ansvar for sin handling og betale hver en krone tilbage.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *