Formel 1 konkurrence – Mexicos Grand Prix 40


F1 Konkurrence Så er vi ved at nå til sæsonens sidste løb. Mexico er nummer 19 og tredje sidste løb på løbskalenderen “Desværre” – Autódromo Hermanos Rodríguez er den 4,3 kilometer lange bane, som de skal rundt på i alt 71 omgange – Sidste år blev det Max Verstappen der sluttede øverst på podiet foran de to finner Valtteri Bottas og Kimi Räikkönen.

Nu et hjertelig velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

De 2 Haas-kørers Mexico løb endte lidt forskelligt tilbage i 2017  (#8 endte helt tilbage på en 15. plads, mens #20 sluttede som nummer 8) – Håber at de efter et skuffende USA Grand Prix kan sætte de nødvendige point ind på kontoen for at komme op blandt “Best Of The Rest” 🙂


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


F1 konkurrence BoxBoxBoxDer var desværre ingen som gættede Kevin’s slutplacering i søndags – Derfor er det de samme præmier som i kan vinde.

Så Du kan igen vinde en Jyllandsringen vægdekoration (str. 23 cm bred – værdi kr. 395,-) samt et dannebrogsflag og det eneste, Du skal gøre for at deltage:

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 20.00.

F1 Konkurrence Jeg sætter 1 stk. Jyllandsringen vægdekoration #SupportKmag samt en dannebrogsflag sponsoreret af BOXBOXBOX på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle

//Henrik


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

40 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Mexicos Grand Prix