Pincho Nation – Stærkt vanedannende 1


Pincho Nation madanmeldelseHar i regler i jeres familie om at mobilen skal være gemt væk under spisningen – Så er Pincho Nation et rigtig dårligt sted at besøge. Men hører du til dem som ikke lader dig styrer af regelryttere og ydermere er glad for lækker mad – Så kan jeg kun anbefale Pincho Nation til at blive jeres nye spisested. 

Her træder du ind i den nye mobil-tidsalder, da det er verdens først app-restaurant – Her er mobilen et must – For ellers får du ingen mad 🙂 

Alt foregår fra mobilen. Ligefra bordbestilling, afgivelse af ordre til betalingen. Konceptet er ikke nyt i Europa, men begyndte tilbage i 2012 i Sverige og nu er det endelig kommet til Danmark. Det er godt nok kun københavnerne som lige nu får glæde af de lækre små retter som menukortet byder på. 

Pincho Nation madanmeldelseDen nye app-restaurant ligger i Fiolstræde og her bliver man budt velkommen i de cirkuslignende lokaler af de ansatte som ikke er tjenere men vores værter. Med en varm gang popcorn i hånden fra den dekorative popcornmaskine, bliver vi vist til rette ved bordene med hyldeplads. 

Pincho Nation madanmeldelseServietten er konstrueret taktisk korrekt med en rød og grøn side. Og behøver man hjælp fra en af værterne, sørger man for at den røde side ligger synlig. (Smart ikk’?)

Pincho Nation drinks madanmeldelse Vi sørgede for at den grønne side af servietten lå fremme og gik igang med vores bestilling på mobilen og begyndte med at sende den første, et par farverige alkoholfrie drinks – Få minutter efter, fik vi en push-besked, som fortalte, at vi kunne hente drinksene i baren. Nu fik vi rigtig blod på tanden og skyndte os at få bestilt maden. 

Pincho Nation madanmeldelseDa det var allerførste gang og da priserne på de mange retter ligger på et overkommeligt niveau mellem 15 og 39 kroner blev der måske sendt et par bestillinger for meget afsted. Man kan jo godt bestille i flere etaper og mange af retterne, kan selvom de er små sagtens deles som tastings. Mine favoritter denne aften, var kebabrullen, cheeseburgeren og de baconsvøbte dadler – Men det betyder altså ikke at resten af udvalget skuffede😉 Jeg kunne sagtens ha’ taget en masse billeder af de forskellige retter – Men det lignede fuldstændig billederne fra deres 👉app 👈 Så skynd dig at downloade den inden dit besøg 👍

Pincho Nation restaurant madanmeldelse Det er ihverfald ikke sidste gang, vi besøger Pincho Nation – Og jeg kan kun anbefale andre til at besøge det hyggelige spisested. Hvor priserne er overkommelige og maden samtidig er i top 👍


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Pincho Nation – Stærkt vanedannende