Toldboden, Biler og Mad


Tirsdage i sommerhalvåret er der masser af biler til skue på Toldboden i indre København. Toldboden Copenhagen Classic holder nemlig til på matriklen en gang om ugen, hvor biler i alle afskygninger er velkommen denne aften. Denne tirsdag var der fyldt ekstra godt op med biler i alle afskygninger – Idet vejret viste sig fra sin bedste side.

Ikke nok med, at der er flotte og specielle biler, at kigge på, så er der også mulighed for at få en bid mad fra Toldboden som også er navnet på restauranten ved den gamle færgeterminal eller man kan nyde en drink fra baren. 

I tirsdags slog vi to fluer med et smæk – Første etape var, at få lidt at spise og med et hurtigt kig ned af menukortet, valgte jeg en lækker saftig burger med fritter og en konen havde udset sig en skøn og velsmagende Lobster Hotdog med Chips. (Se i øvrigt, hvad du ellers kan spise Her!) Området er indrettet således, at man kan tage sin mad med rundt i hele området. Så har man lyst til at nyde maden i en liggestol med udsigt udover Københavns Havn eller sammen med de fleste andre på havebordene foran restauranten med udsigt til bilerne – Så er det man gør. Der er ingen regler, alt foregår i en hyggelig atmosfære 👍

Men maden indenbords, så er næste etape at få set lidt biler. Så med konen parkeret i en af de føromtalte liggestole, så havde jeg frit lejde til at få kigget lidt på de udstillede biler.

Se min Wall-around video fra i tirsdags 👇👇

Herunder kan i set lidt af de biler, som trak min opmærksomhed. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *