Sofabord med Ferrari 40 til 120.000 kroner


kaffebord_F40_1Møbelindustrien bliver da også fyldt med alverdens typer af hightech-møbler som man aldrig kunne forestille sig proppet ind i sit hus eller lejlighed.

Men i dette tilfælde, må det alligevel tiltale en bilelskende person, at Discommon findes derude. Ikke nok med at de fremstiller unikke produkter såsom specialfremstillet barberskraber til 7.200 kroner, øloplukker til 1.400 kroner, en nøglekæde til 2.700 kroner og meget mere – Så har de nu foreløbig planlagt at sætte 10 kaffeborde i produktion, det lyder måske lidt kedeligt – Men med et design, hvor en af verdens mest ikoniske superbiler er præget ind i overfladen. De første 2 er alledere sat til salg på Discommon’s hjemmeside – Man kan kun bestille 1 af hvert eksemplar. Og kunden bestemmer selv, hvilken type køretøj (det kan også være et fly eller båd) som skal specialfremstilles.

kaffebord_F40_2De 2 første borde som de har afsluttet er den ikoniske Ferraris F40 og den helt nye Ford GT – Prisen starter ved 120.000 kroner, men kan stige alt efter køretøjets kompleksitet. (Se flere billeder længere nede i indlægget)

kaffebord_GT_1Så hvad siger i, skal i ha et nyt kaffebord. Eller hvis i havde 120.000 kroner – hvilket køretøj skulle jeres udformes med?

Se flere billeder herunder

kaffebord_F40_3kaffebord_F40_4kaffebord_F40_5

Og i får også lige lidt af den nye Ford GT

kaffebord_GT_2kaffebord_GT_3kaffebord_GT_4kaffebord_GT_5

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *