Mandag aften, indledte familien Hansen Dining Week 2018 i det populære kvarter kaldet “Kødbyen”. I et hjørne inde i selv Kødbyen, fandt vi frem til restauranten. Vi undrede os godt nok lidt over den manglende hyggebelysning fra selve restauranten, da vi ankom – Men bag indgangsdøren kom forklaringen. NOSE2TAIL ligger i kælderen.
Det lyder dystert, men dette stedet emmer at rå-hygge og hvis man manglede vinduer at kigge ud af, så var der tænkt konstruktivt med en rumdeler af vinduespartier 🙂
I løbet af ganske kort tid efter vores ankomst, var alle pladser fyldt op i lokalet og det summede af liv. Med et passende antal tjener under hele aftenen, sørgede de samtidig for at hele seancen forløb fantastisk.
Her kan i se menuen hos NOSE2TAIL Meatpacker
Herunder en beskrivelse og stemningsbilleder fra mandagens besøg hos NOSE2TAIL Meatpacker
NOSE2TAIL er ikke med i Cocktail Week, men var leveringsdygtig med en skøn Gin & Tonic som jeg valgte istedet for et tradionelt glas rødvin. Både rødvin og Gin & Tonic kunne tilkøbes for den nette sum af 50 kroner.
Til forret fik vi “NOSE2TAIL Brættet” som bestod af okse-, chili- og peperpølse samt af spegeskinke og leverpostej – syltede agurk, sennep og græsk yoghurt. Det smagte delikat og godt 👍
Hovedretten var en saftig oksetyksteg serveret med hjemmelavet fritter, grønt og meget lækker og velsmagende sauce bearnaise. Hvis i ikke er til rødt kød, så sig det til tjernerne inden serveringen, Så er de meget imødekommende og hjælpe jer til at i får kødet tilberedt efter ønske.
Som afslutningen på en lækker 3-retters menu fik vi denne æbletrifli med crumble og vaniljecreme.
Indgangen til NOSE2TAIL i Kødbyen, den mangler lidt hygge – Men det var vist også det eneste negative som jeg kunne finde på at skrive 👍
Hvis du booker bord hos Early Bird til en restaurant samme aften, kan du spare du 33% (ikke en del af Dining Week) – Se om der er et ledig bord i nærheden af dig HER!