Den mest ekstreme Ferrari er nu virkelighed 6


fxx-k_evo6Hvis du troede, at Ferrari FXX-K var det vildeste bane-monster, så vent bare indtil du ser EVO-versionen. Med en forbedring på over 75 procent downforce i forhold til en gadebilen LaFerrari, får du nu den ultimative baneracer.

Da Ferrari introducerede FXX’en og 599 XX’eren, blev der samtidig fremstillet en Evo-version af hver bil. Så da FXX-K blev lanceret, kunne man regne ud, at det kun var et spørgsmål om tid før FXX-K Evo’en blev afsløret. Og nu er den altså her.

fxx-k_evo2Ferrari har primært fokuseret på at forbedre FXX-K Evo’s aerodynamik i forhold til ”standard” modellen FXX-K’en. For at gøre dette, har Ferrari opgradet EVO’en med et utal af nye aero-komponenter over hele bilen. Frem for alt, er den bageste del med de 2 små tvillingevinger erstattet med en ny fast vinge på tværs af hele bilens bredde. Den nye tværgående hækvinge omfatter også tre vortex generatorer, som skulle øge effektiviteten af downforcen.


Der er godt nok ikke en Ferrari FXX-K EVO, som er til salg hos AutoOffer – Men leder du efter en ny bil, så er AutoOffer Danmarks største online forhandler af nye biler.


FXX-K Evo’en har også fået et nyt rat, et 6,5” display til blandt andet det bagud vendte kamera, som ydermere kan vise alle de relevante telemetri data, KERS (Kinetic Energy Recovery System – Som er et indbygget system, der lagrer energiforbruget under bremsning og omdanner det til energi, der kan bruges under acceleration) og omgangstider som er tilgængelige med et tryk på en knap og meget mere.

fxx-k_evo1Prissætning og de nøjagtige specifikationer er endnu ikke blevet frigivet – Desværre skal du ikke forvente at se Ferrari FXX-K EVO’en på vejen, da den ikke er lovlig til gadebrug og vil derfor kun blive brugt i forbindelse med Ferrari’s XX-program i 2018/2019 sæsonen. (Se flere billeder af den ekstreme FXX-K EVO under videoen)

Se video med Ferrari FXX-K’en og hør dens brølen

fxx-k_evo7fxx-k_evo4fxx-k_evo5fxx-k_evo8fxx-k_evo9


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 thoughts on “Den mest ekstreme Ferrari er nu virkelighed

  • Pure Premium Blood Sugar Support

    Nice post. I be taught something tougher on totally different blogs everyday. It would at all times be stimulating to read content material from different writers and practice a little something from their store. I’d desire to make use of some with the content material on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a hyperlink in your net blog. Thanks for sharing.

  • Urls

    Hey! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!