The Beast of the Green Hell – Hør & Se


AMG GTR Roadshow_1Jeg smuttede lige forbi til den sidste dag på Mercedes-AMG’s 50 års jubilæums Roadshow hos Ejner Hessel i Roskilde.

AMG GTR Roadshow_2Her fik jeg blandt andet muligheden, for at komme helt tæt på de sidste 2 i rækken af AMG’er – The Beast of the Green Hell som er GT R versionen, kan få de fleste bilelskere til at tabe underkæben, den ser så vild og aggressiv ud. Og skindet bedrager ikke.

AMG GTR Roadshow_17I showroomet i Roskilde stod den blot til skue for de mange gæster som var interesseret i alle de mange smukke biler der var en del af AMG-karavanen. Men jeg nåede, gudskelov også at høre den voldsomme V8’er med 585 HK og et moment på 700 Nm, da den blev startet op og sendt på en tur med en heldig passager.

Se videoen, hvor AMG GT R startes op og endnu bedre kører ud i natten

Den lyder så vild og voldsom og må siges at være stærk vanedannende. GT R versionen har en acceleration som sender én afsted fra 0-100 km/t på 3,6 sek.

AMG GT C Roadshow_3Den anden AMG’er som kunne trække en del opmærksomhed, var Mercedes-AMG GT C Roadster der med en 4 liters V8 motor har næsten samme vildskab som GT R’en med sine 557 heste og et moment på 680. Med en acceleration fra 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder kan den hamle op med de fleste superbiler som jeg har kørt.

AMG GTR Roadshow_18Men har man sagt AMG, så er det også ensbetydende med tyske biler med tilførsel af råstyrke, elegance og princippet ”én mand – én motor”, hvor den samme tekniker sætter den første og den sidste skrue i og slutter med en peronlig signatur.

AMG GTR Roadshow_19Siden 1967, da Hans-Werner Aufrecht og Erhard Melcher grundlagde AMG i en garage i Burgstall nordøst for Stuttgart, er der blevet samlet mange fantastiske motorer og slået mange rekorder, og modelprogrammet har da heller aldrig været mere omfattende end her i 50-året for Mercedes-AMG.

Hør 4 AMG’ers start-up og lidt træden på speederen herunder i videoen 

Kig med herunder og se flere af de AMG biler som var med i karavanen.AMG GTC Roadshow_4AMG GTR Roadshow_6AMG GTR Roadshow_7AMG GTR Roadshow_8AMG GTR Roadshow_10AMG GTR Roadshow_11imageAMG GTR Roadshow_13AMG GTR Roadshow_14AMG GTR Roadshow_16AMG GTR Roadshow_17

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *