HOT or NOT


Hot or Not_1Kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, da jeg for et par år siden spottede denne Ferrari-røde F40 look-alike i Århus.

Hot or Not_2Født som en Toyota MR2 i 1989 og bestemt til noget større, det mente i hvert tilfald ejeren af denne Toyota MR2, som har givet den hele armen for at omdanne den til en superbil som kunne begå sig på første klasse.

Hot or Not_3Mange af dem som allerede har set denne Ferrari F40-look a’like, giver den en hård medfart og er ikke særlig begejstret for den. Faktisk kan jeg ikke finde en eneste som har syntes at den var HOT. Meeen, jeg vover pelsen og strækker mig da til at give den 10 point for kreativiteten.


Få op til 50% på dine efterårsindkøb hos “Coolshop“- Følg linket og se alle de gode tilbud!


  Men hvad er din mening; tommel op eller ned?Hot or Not_4

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *