Aston Martin vælger nye transportmuligheder


Aston Martin NeptuneSig navnet Aston Martin og straks tænker man James Bond og ser en ikonisk engelsk luksusbil foran sig – Men nu dykker folkene bag Aston Martin ned og finder et helt andet publikum til et andet slags luksusfartøj (foto: TritonSubs.com)

Aston Martin skal nemlig sammen med Triton Submarines designe en helt ny undervandsbåd, som skal skabe en helt ny trend for transport under vandet. “Projekt Neptune” som man har valgt at kalde projektet, er stadigvæk kun på tegnebrættet og i udviklernes kyndige hænder.

Aston Martin Neptune_2Men teamet bag det spændende projekt, har allerede afsløret detaljerne for hvordan luksus-ubåden skal tage sig ud. Det skulle gerne ende med at blive verdens mindste og letteste 3-personers ubåd med sine kun 4 ton. Dykke ned til 500 meters dybde og skyde en hastighed af 6 km/t. Den skulle gerne være klar til at komme i vandet 2018, men kun i et dusin eksemplarer om året.


Er du interesseret i at læse mere om ubåde, kan du købe bogen om ubåde hos saxo.com – Klik HER!

Kom selv under vandoverfladen med en gavekort fra Duglemmerdetaldrig.dk – Klik HER!


Prisen bliver vist kun for dem som har de allerstørste bankbøger – For med en prisseddel på 25 millioner kroner, kommer vi andre dødelige nok ikke til at få udleveret nøglerne til den luksuøse ubåd.

Et spørgsmål står egentlig ubesvaret, for er der registreringsafgift på en ubåd?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *