Lækker pizza hos Neighbourhood i Istedgade


Neighbourhood_1Selvom adressen får de fleste til at betænke sig, altså bortset fra hvis man selv bor i nabolaget. Så er Istedgade blevet en spændende og trendy gade med masser af restauranter, cafeer og lækre forretninger – Men husk, det trendige først sker efter du er kommet forbi vinduerne med de kulørte lamper.

Neighbourhood_2Denne uges første ude-spisning rykkede til Vesterbro og før omtalte Istedgade nummer 27. Her ligger Neighbourhood Organic Pizza & Cocktails som er en certificeret økologisk restaurant og cocktailbar som laver nogen af de bedste pizza’er med papirstynde bunde. I dag sprang vi cocktailen over, men vi er fast besluttet på at vende tilbage til de lækre pizzaer og tage revanche med en af deres signature cocktails.

Neighbourhood_3Vi valgte pizzaerne “Honolulu Ham og “Youngsters Favorite” i voksenstørrelse til 145 kroner stykket som blev skyllet ned med en Karma Cola. En læskedrik der kan forveksles med den berømte amerikanske version, men med ingredienser som muskatnød, kanel, koriander samt citron får den lige en lidt anden øko-smag.

Neighbourhood_4Og som navnet Neighbourhood antyder er der mulighed for at komme helt tæt på naboerne både til gaden, hvor der er udendørsservering – Men også med udsigt til den flotte gårdhave.


(Indeholder reklamelinks)

Spis på restaurant for 1/3 af normalpris – Book bord til i aften HER!


Flere billeder fra de lækre pizzaer herunder Neighborhood_5Neighborhood_6Neighborhood_7Neighborhood_8Neighborhood_9

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *