Skulle blå vingummibamser hjælpe mit hår?


SugarBearHairHar man ikke lov til at være skeptiker, når man får at vide, at blå vingummibamser skal gøre det nemmere for mig at holde mit hår sundt – Lyder det ikke bare som et salgstrick for at kunne sælge dem endnu nemmere til de unge piger?

Det er vel også derfor at producenten “SugarBearHair” bag har brugt de to celebrity piger Kim Kardashian og Kylie Jenner som ambassadører for deres produkt.

SugarBearHair_2Jeg følger min fornuft og lader tvivlen råde. Så vidt jeg har kunnet læse mig frem til, har jeg endnu ikke set nogen dokumentation som påviser at 2 vingummibamser om dagen (prisen for 60 stk er set til kr 279, hvilket svarer til omkring kr 9,30 pr dag – som jeg har forstået skulle man først forvente et synligt resultat efter 3 måneder i regner den selv ud ikk’?) skulle hjælpe mere end det som jeg i forvejen gør for mit hår – hvilket er ingenting 😉

Dette er selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet og et smil på læben, fordi jeg ved at nogen tror på dette. Skulle du endda ha fået lyst til selv at afprøve denne vitaminkur, formidler jeg gerne kontakt 😉 – Men jeg foretrækker altså at holde mig i skeptikerens rolle. Og derfor holder jeg mig til en pose vingummibamser fra Haribo – Der kender jeg trods alt konsekvenserne, nemlig lidt ekstra på sidebenene 😉

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *