Bliv klar til Le Mans


Care of CarlOm præcis 14 dage bliver Le Mans 2017 skudt i gang. I år bliver det kun Porsche og Toyota som kommer til at dyste om den samlet sejr blandt de 60 biler som stiller til start. Audi som de sidste mange år har kørt med om den samlet sejr og vundet løbet 13 gange, heraf 7 af gangene med kongen af Le Mans, Tom Kristensen bag rattet, har jo som bekendt trukket sig fra de prestigefyldte motorløb for i stedet at koncentrere sig om Formula E (som er det elektriske svar på Formel 1).

Danmark har ingen kørere med i den hurtigste kategori som hedder LMP 1 i år, men gudskelov er der stadigvæk en del danskere som kan være med til at præge den 85. udgave af det legendariske motorløb som afholdes i år den. 17. – 18. juni.

I år skal der heppes på Jan Magnussen, Corvette Racing. Christina Nielsen, skal kører en Ferrari 488 GTE. Michael Christensen stiller op i en Porsche 911 RSR og sidst men ikke mindst så sætter Nicki Thiim sig bag rattet i en Aston Martin Vantage GTE.

(Dette indlæg indeholder reklamelinks)

Care of Carl_2Til dette års store motorløb, har tøjmærket GANT med baggrund i deres sponsorat af motorløbet, lanceret en ny kollektion ved navn ”GANT x Le Mans”. Hos Care of Carl kan du lige nu gøre en god handel og blive klar til løbet i en lækker polo, skjorte eller t-shirt. Se deres Le Mans kollektion HER! – eller klik på billederne herunder for at komme direkte til varen. Priserne ligger fra kun 399 kroner.

Care of Carl_3Care of Carl_4Care of Carl_5Care of Carl_6Care of Carl_7Care of Carl_8


Overvejer Du stadigvæk, om du skal tage en tur til Le Mans – Så kan Du endnu købe dine billetter HER!


 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *