Den sidste rejse i din ønskebil


RR3_rustvognEfter udgivelsen af dette indlæg tilbage i 2013, har jeg faktisk modtaget 2 mail fra pårørende som godt ville høre om jeg kunne hjælpe dem med at skaffe en speciel type rustvogn – Den første var en kvinde som desværre havde mistet sin mand og han var en stor BMW fan og hun havde nu et stort ønske om at hans sidste tur skulle være i en BMW. Den anden var en mand som havde mistet en god ven som kun kørte i Porsche og derfor havde et ønske om at hans ven skulle herfra i én.

Med en klump i halsen efter hver forespørgsel, forsøgte jeg at hjælpe de to pårørende – Men med så kort varsel, var det nærmest umuligt at opfylde deres ønsker.

(Herunder starter det oprindelige indlæg)

Er der overhovedet nogen som tænker på dette tabu inden man skal herfra – Nej vel. Det er jo som regel ikke dig selv, som får lov til at vælge denne sidste tur.

Hvis du i stedet havde muligheden for, at vælge den sidste rejse herfra i din ønskebil. Altså bare lige sende den sidste hilsen, sætte dit sidste fodaftryk, bøje dit eftermæle i neon. Kunne det så ikke være blæret, at forlade kirken i den sejeste rustvogn. Forventningen om af familien og vennerne sørgmodigt skal sende dig afsted på den sidste tur, men alligevel ude på parkeringspladsen taber underkæben og fremtvinger et skævt smil trods den triste stemning ved synet af rustvognen.

Mit budskab er, det skal sgu ikke være så trist. Man kan godt komme, både sikkert og statsmæssigt fra denne verden.


(Reklame-link her)

Blomster til begravelse m.m. – Så husk at bestille dem her HER!


Hvilken rustvogn ville du selv vælge? – Inspirationen til din sidste rejse kan ses herunder. (Men husk nu at billederne er fundet via Google og ikke nogen som jeg har råderet over)
special_rustvognCadillac_rustvogn Rustvogn_RR2Rustvogn_speciel2Ferrari_rustvognaudi_a6_rustvognBMW_rustvogngothic_rustvognRustvogn_PorscheRustvogn_jaguarRustvogn_MercedesRustvogn_Maserati

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *