Superbilerne kører med op i lejlighederne til 270 millioner krElevator_1I Miami, Florida ligger den nye Porsche Design Tower, som er en bygning fyldt med luksuslejligheder. Det 60 etager høje tårn som har kostet 3,8 milliarder kroner, består af 132 lejligheder, hvis størrelser strækker sig mellem 317 til 620 m2. De luksuriøse lejligheder vil helt sikkert kunne tiltrække din opmærksomhed, men det er de massive og imponerende elevatorer i bygningen, som stjæler hele showet. (Billederne fra “Mike Supercars Topspeed” video)

Elevator_3Elevatorerne som er indbygget i Porsche Design Tower, kan fragte beboernes biler op til deres respektive luksus lejligheder, hvor de kan parkere dem. Det betyder, at du kan få din Ferrari med op i elevatoren og køre den lige ind i din penthouselejlighed på øverste etage, hvor du vil kunne nyde den smukke udsigt udover Miami’s strande.

Elevator_2Her for nylig havde Lamborghini Miami Prestige Imports et par af deres superbiler med oppe på den 56. etage i tårnet. Bilerne omfattede blandt andet en Lamborghini Aventador SV, en Pagani Huayra, en Lamborghini Huracán og et par stykker mere. (Se flere billeder nederst  i indlægget)


(Reklame-link her)

Planlæg din tur til Miami og køb dine billetter billigt HER!


I videoen nedenfor kan du se, hvordan bilerne bliver fragtet op samt ned fra den 56. etage. En fed histore at kunne følge med når elevatoren er i aktion.


Har Du deltaget i konkurrencen, hvor du kayn vinde 2 stk redningsveste til langt over 1000 kroner – Du kan nå det endnu HER!


Elevator_4Elevator_5Elevator_6Elevator_7Elevator_8Elevator_9Elevator_10

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *