Verdens længste racerbane vil snart ligge i en ørken


Verdens længste racerbane_5Som om der ikke allerede var nok spænding og eventyr i Nevada’s ørken, så er det første spadestik allerede taget til verdens største professionelle racebane i en lille by vest for Las Vegas. Pt. er Nūrburgring i Tyskland verdens længste racerbane med sine knap 21 kilometer. (Foto: TripAdvisor)

Verdens længste racerbane_1En mand har sat sig for at slå den rekord ved at bygge en racerbane som er endnu større i midten af ørkenstaten. Som taget ud af en scene fra Mad Max, bliver dette sted, en seværdighed som bør tilføjes til din ønskeliste.
Mindre end en times kørsel vest for Las Vegas midt ude i ørkenen, kun omgivet af bjerge og åbne områder i byen Pahrump ligger enhver bilentusiasters drøm – En luksus racerbane ved navn Spring Mountains Motorsports Ranch som iværksætter John Morris købte tilbage i 2004

Verdens længste racerbane_2Dette resort-lignende sted med racerbane tilbyder medlemskab i noget som minder om paradis og hvor du altid vil være garanteret banetid og mange andre utrolige faciliteter ind for rækkevidde.

Verdens længste racerbane_3Stedet er fast besluttet på at være enhver bilentusiasts drøm. Du kan endda finde to køreskoler her, hvor man kommer til at køre nogle af de mest spændende køretøjer.

Verdens længste racerbane_4Ved at have opkøbe flere ejendomme i området, er John Morris nu på vej til at gøre Spring Mountain til en af verdens største racerbaner. Planerne er at bygge en bane som skal være 24 kilometer lang.
John Morris har også planer om at opføre en 10 km “offroad” ørken bane for ATV’er og lastbiler. Og for at fuldende det, så kommer der også 1800 meter drag race bane samt en go-kart bane til.


(Reklame-link her)

Planlæg din tur til Las Vegas og køb dine billetter billigt HER!


verdens længste racerbane_6Hva’ så, nogen som er frisk på at trykke speederen i bund på verdens største racerbane?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *