Lørdagen blev vores sidste tur i byen, altså i forbindelse med årets Dining Week 🙂 – og dagen i dag bød på frokost hos Aamanns med dejlige smagsindtryk og lækre råvarer, smukt anrettet.
Med lidt trange kår, men med en rigtig hyggelig atmosfære i lokalet på Øster Farimagsgade, fik vi anvist pladserne ved siden af baren. Og trods pladsproblemerne, kunne det ikke rykke ved, at det blev en af de bedst smagsoplevelser både når det gælder DW, men også blandt alle de steder som har serveret frokost for os.
Her kan i se menuen hos Aamanns Etablissement
Herunder en beskrivelse og stemningsbilleder fra lørdagens Dining Week hos Aamanns
Vi tilkøbte et par velsmagende økologiske saft til den lækre frokostanretning – En smuk blanding af alt det pålæg som vi elsker. Fisk, fjerkræ, okse- og svinekød samt ost alt fremstillet af danske råvarer, hvad mere kan man forlange.
Vi lagde ud med den lækre og velsmagende røget laks med tilbehør og nød herefter i stor stil også de 4 øvrige forskellige pålægsvarianter – lun hjemmelavet leverpostej, hønsesalat, tatar og en fast ost. Lyder det kedeligt, så kig lige på billederne en gang til og tilfør hver enkelt stykke pålæg ekstra superlativer og lækket tilbehør, så sælger det sig selv meget bedre ikk’? 🙂
Se anmeldelsen fra fredagens Dining Week hos GURU HER!
(Dette indlæg indeholder annoncelinks)
Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!