Sindsyg Audi RS6 larmer lidt for meget for en emsig politimand 1


Audi RS6På vej ud for at bytte julegaver i Magasin i indre København, rendte jeg lige på denne megaseje Audi RS6 med 560 heste. Jeg nåede lige at få iPhonen frem altså for at få mit eget Dagens Spot. Da ejeren lige ville give den et par af de velkendte tryk på speederen også kaldet “revs”, som er det samme som sød musik i ørene for mig.

Den lød sindsyg voldsom, så sindsyg at en emsig politimand, lige måtte informere ejeren af RS6’eren, hvorledes det nu er færdselslovens paragraf 38 er strikket sammen – En paragraf som omhandler loven om unødig støj og som kan give en bøde på kr 1.000, –

Desværre for jer, fik jeg ikke selve den ulovlige forseelse, men kun den efterfølgende løftet pegefinger fra lovens lange arm. Han slap altså fra bødehæftet denne tirsdag eftermiddag.

Audi RS6_2Men hvad er jeres holdning til kraftfulde biler som viser muskler i gadebilledet?


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Sindsyg Audi RS6 larmer lidt for meget for en emsig politimand