Fod i Balance – udekørende statsautoriseret fodterapeut


fødderAf Henrik Hansen, 1. september 2016

Fod i Balance er en nystartet virksomhed, og som navnet antyder lægger vægt på kroppens fødder.

Fod i Balance har base i Brøndby kommune, men fortvivl ej, som en mobil fodklinik og udekørende statsautoriseret fodterapeut, er Janne Löween stifteren af Fod i Balance aldrig længere væk end en telefonopringning.

Ejer og stifter af Fod i Balance, Janne Löween er uddannet statsautoriseret fodterapeut og har før dette mange års erfaring fra sundhedsvæsenet, bl.a. indenfor hjemmeplejen, ældrecenter og hospitalsvæsenet.

Der er intet vigtigere end at have sunde fødder, det er trods alt dem som skal os trygt gennem livet. Men intet er måske mere overset end ens fødder. Det meste af året er de som regel gemt af vejen i sko og strømper.

Forkæl dig selv eller en af dine nærmeste. Bestil tid allerede i dag på telefon 28 18 88 45 eller på mail janne@fodibalance.dk