BildeleStore.dk tilbyder reservedele til gunstige priser


Af Henrik Hansen, 25. maj 2016

Er du træt af dyre værkstedsregninger? Utilfreds med dårligt værkstedsarbejde? Er du vild med at skrue på biler og gerne din egen? Bruger du meget tid på ?Gør det selv? værkstedet sammen med vennerne? Kan du svare ?Ja? til et eller flere af spørgsmålene, så er BildeleStore.dk et sted du burde kigge forbi.

//
Med over 1 million bilreservedele på deres lager hos BildeleStore.dk, burde det ikke være svært at finde den del som du står og mangler, ydermere til gunstige priser. Alle reservedele er kun nye og underlagt streng kvalitetskontrol.

Indtast blot din bils nummerplade eller vælg mærke, model og årgang, så kan du finde de reservedele eller udstyr som passer lige til din bil.

Se det store udvalg af reservedele fra BildeleStore.dk her!

Er du i tvivl og mangler hjælp til et spørgsmål, tilbyder BildeleStore.dk Livesupport og professionel rådgivning fra 8:00 til 23:00 på hverdage samt 9:00 til 22:00 om lørdagen. Der er gratis levering, hvis regningen ryger over kr. 1.300,- og de bestilte varer burde være på din bopæl inden for et par dage.

Som noget særligt, har man valgt at oprette særlige kategorier i reservedelskataloget, så du nemt og hurtigt kan finde frem til de reservedele som du mangler. Reservedelene er inddelt i kategorier. F.eks. er der en kategori ?Bremserne?, her finder du alle de dele som relaterer til bilen bremser. Det samme gælder smart nok også for kategorien ?Elektriske system?, hvor alt fra starter, forlygter til generator er at finde.

(artiklen fortsætter længere nede)


Relaterede artikler

Gode tips til gør det selv

Gør det selv videoer


Så har du fundet ind til din indre ?Gør det selv? sjæl og er blot en smule fix på fingrene og er absolut ikke bange for at blive snavset på fingrene. Så bør du ikke tøve med at kigge forbi webshoppen og finde den dims eller dingenot som kan få din bil til at køre upåklageligt igen.