Kun det bedste til mig og mine venner


Retur til Mandeting forside

Af Henrik Hansen, 30. Januar 2016

Espressomaskinen hjemme hos os, er blevet kåret til en af de bedste luksus espressomaskiner af erhvervsmagasinet Forbes.com. Men det vidste jeg ikke, da jeg skulle købe den. Det var faktisk udseende og den Ferrari-røde farve som tiltrak størst interesse hos mig. Så at maskinen bliver kaldt Francis X1, har altså mindre betydning for mig.

//
Jeg hører til én af dem som drikker rigtig meget kaffe hver dag. Og dagens absolutte højdepunkt, er når kaffenpuden ligger i det karakteristiske håndtag, maskinen tændes og der spredes en duft af caféhygge i hjemmet. Det er kaffepuder fra Illy som min foretrukne.

Modellen som står på køkkenbordet hjemme hos mig, er blevet opgraderet og kaldes nu for Francis Francis X1 Trio E.S.E og kan købes på Coffeeshoppen.dk for kr. 4.159,- (normalprisen er kr. 5.199,-)