Festina Herreur// _
// ]]>


Retur til Mandeting forside

Festina ur26. januar 2016

Så fandt jeg mit nye flotte ur. Jeg kan faktisk godt li? at have mange ure at vælge imellem. Ure som kan passe til det tøj som jeg har på, men også passer ind i den stemning jeg er i. Så jeg har været på udkig efter et nyt smukt ur til samlingen. De ure som jeg normalt kigger efter, skal helst have lidt volume, altså være stort og maskulint, men også på en elegant måde.

Det nyerhvervet Festina ur er udført i stålFestina herreur og har ydermere en rigtig flot brun læderrem , som passer fantastisk til helheden. Uret er fremstillet med hærdet mineralglas og så er det vandtæt ned til 50 meter.

Jeg fandt Festina uret hos Helene Muff ? Smykker & Ure i Helsinge, til en overkommelig pris af kun kr. 1.398,-

Køb det her!


//