Formel 1 verdensmester involveret i trafikulykkeAf Henrik Hansen, 15. november 2015.

Mandag aften og umiddelbart kort før afgangen til Brasiliens grandprix kørte Lewis Hamilton galt i sin Pagani Zonda i Monaco’s gader.

//
Efter sigende skulle der være tale om en lettere påkørsel af tre parkerede biler i de snævre gader i hans hjemby.
En historie som tydeligvis har irriteret den tredobbelte verdensmester. Men han lægger afstand til, at nogen måske ville udnytte den lidt prekære situation til at tjene lidt ekstra penge – “NO problem – Ingen er kommet noget til, hvilket er det vigtigste” udtaler Lewis Hamilton på sin Instagram-profil. 
Det medførte en dags forsinkelse til Brasilien. Mercedes-teamets forklaring var, at Lewis Hamilton havde feber og mente det var bedst at holde sengen en dag længere.

Denne historie, afsløre Hamilton til The Telegraph, som et røgslør for at dække over at formel-1 stjernen havde festet tæt inden ulykken og herefter var kommet i politiets varetægt til afhøring om episoden samt afgivelse af en alkoholtest.

Hvor medtaget hans Pagani Zonda er blevet efter ulykken, melder hele denne mystiske historie intet om. Vi håber at den snart er at finde i Monacos gadebillede igen. Da det er en fantastisk flot superbil.