Scandinavian Motor Show i Bella Center 2014


Af Henrik Hansen, 29. september 2014

I en følelse af, at være på ukendt grund. Fik jeg forvildet mig ind i Bella Center søndag eftermiddag sammen med en masse bil- og motorcykelglade mennesker.

Scandinavian Motor Show East som blev afholdt i Bella Center den 26. ? 28. september 2014, var det andet af 2 store bilevents som Streetfire.dk har afholdt i år. Det første blev afholdt i maj måned til glæde for jyderne i Messe C i Fredericia.

//

Søndag eftermiddag, begav jeg og mit kamera mig mod Bella Center og ind på et uvant territorium. Uvant, da de biler som er udstillet her, ikke høre til de biler, som jeg til dagligt ville tage billeder af og dele med jer. Men jeg må bøje mig i respekt efter, at have tilbragt det meste af en søndag sammen med en masse bilentusiaster. Bilentusiaster som bruger så meget tid på, at lige netop deres bil skal vinde præmier i kategorier, jeg ikke anede fandtes.

Men jeg vil ikke kede jer med en masse kedelige ord og uvidenhed, og lader i stedet kameraet tale, se et udpluk fra Scandinavian Motor Show herunder.