Vind Need for Speed på DVD


Nu har du muligheden for at vinde DVD?en filmen ?Need for Speed? som endelig er blevet filmatiseret fra det populære bilspil af samme navn ? AmazingCars.dk og Nordisk Film giver dig nu muligheden for at vinde den populære bilfilm som havde premiere i biograferne i marts måned.

Vil du gerne vinde DVD?en ? Så er det eneste du skal gøre, at svare på spørgsmålet, Hvilken superbil kører Aaron Paul i filmen? – Send dit svar med navn og adresse i en mail inden 21. september 2014 kl. 12.00 til henrik@amazingcars.dk, husk at skrive ?Need for Speed DVD? i emnefeltet.

Skal du have lidt hjælp til svaret, kan du finde det her!

Vi trækker lod om 7 DVD?er blandt de korrekte besvarelser den 21. september.

?Need For Speed? handler i korte træk om, at undergrunds-racerkøreren, Tobey Marshall spillet af Aaron Paul (Breaking Bad), indleder forretninger med den rige og arrogante bil-leverandør Dino spillet af Dominic Cooper (Dead Man Down).

Men da en ung racer-kollega myrdes, beskyldes Tobey for forbrydelsen og ryger uberettiget i spjældet. Da han løslades, melder den hævngerrige racerkører sig til et stort racerløb, for at lade retfærdigheden ske fyldest.

Filmen er instrueret af stuntmanden Scott Waugh og på rollelisten ses i øvrigt også Michael Keaton (Batman), Imogen Poots (V for Vendetta) og Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey).

Se traileren til Need for Speed herunder!