Se hvem Blærerøven Mads Christensen kørte hjem


Af Henrik Hansen, 20. juni 2014

Igen i år var der kendisser med til SportsCar Event?s velgørenhedsarrangement på Sjællandsringen. I år kunne man opleve den populære livsstilsekspert Blærerøven Mads Christensen som deltog i dette års SportsCar Event med sin blå Ferrari 360 Modena.

Mads Christensen var i år med på et afbud og han nåede i de 8 timer som velgørenhedsarrangementet varede, at samle omkring kr. 17.500,- ind til Børnecancerfonden, Ronald McDonald Fonden og Børneulykkesfonden. Det svarer til, at 25 heldige personer fik en på opleveren sammen med den veltalende entertainer.

En anden kendis, som faktisk næsten altid er at finde på banerne, når der skal samles penge ind til SportsCar Event, er Jason Watt. Igen i år var Jason Watt på plads i griden med sin lækre Ford GT Twin Turbo, en bil som altid vækker opsigt både med sin helt vilde fart men også med sin øredøvende larm, når den kommer susende ned ad på langsiden.

Desværre måtte Ford?en i år forlade banen nogle timer før tid, da den desværre fik motorproblemer. Ærgerligt for undertegnet, som faktisk havde udset sig en tur i denne mega hurtige racerbil med over 850 hestekræfter.

Men pyt, så fik man jo prøvet en anden hurtig superbil ? Læs hvilken her!

Da arrangementet på Sjællandsringen havde nået sin afslutning og de fleste publikummer havde forladt FDM?s baner i Roskilde, kunne man se Jason Watt?s Ford GT blive bugseret væk med Falck. Det var så her, at den galante Mads Christensen viste stort hjerte i sin knap så rummelige bil, da han valgte at køre Jason Watt hjem fra dette års sidste SportsCar Event.

Se flere billeder nedenfor!